Over Maartje

De geboorte van haar zoon Joep en zijn lastige start deden Maartje in 2010 besluiten het roer om te gooien en te kiezen voor haar allergrootste passie: de camera. Een match made in heaven. De foto’s van Maartje Maakt vertellen een verhaal, waarin geen enkel detail ontbreekt. Beelden die blikken vangen en niet meer loslaten.

Maartje heeft een enorme klik met kinderen en wat misschien nog wel veel belangrijker is, kinderen ook met haar. Ze voelen zich al heel snel op hun gemak in de studio. Dit komt door de fijne sfeer, maar zeker ook door de omgang van Maartje met de kinderen, die zich meer dan welkom voelen door het warme onthaal van Maartje en de vele attributen die kinderen erg aanspreken. Omdat Maartje kinderen niet dwingt om op de foto te gaan, voelen ze zich al snel begrepen en thuis. Het fotograferen gaat spelenderwijs en kinderen hebben ook hun inbreng en mogen hun creatieve ideeën ook ten uitvoer brengen tijdens de shoot.

En ook "grote mensen" voelen zich snel op hun gemak bij Maartje. En door de vele spontane momenten is foto's maken een echt feestje.

Eigenlijk is er maar een manier om een goed beeld te krijgen van Maartje Maakt. En dat is door gewoon een keertje langs te komen. Kennismaken met Maartje Maakt? Hartstikke leuk!

Studio Maartje Maakt in Echt Limburg is gespecialiseerd in newbornfotografie en kinderfotografie
Studio Maartje Maakt in Echt Limburg is gespecialiseerd in newbornfotografie en kinderfotografie Maartje Goldsmits Timmermans is een enthousiaste hartelijke kinderfotografe

Over de studio

De fotostudio van Maartje Maakt ziet er aan de buitenkant uit als een knus, gezellig, klein pandje aan de Houtstraat, onderdeel van een langgevel boerderij.

Na binnenkomst zijn de meeste mensen blij verrast, want buiten knus en gezellig is het van binnen alles behalve klein.

Zo zie je in eerste instantie veel attributen staan. Van menig fauteuil tot oude ladder, van fietsjes en een vintage step tot een oude houten bank, van een schommel aan het plafond tot een vintage poppenwagen en nog veel meer!

En niet te vergeten de nodige prinsessenjurken (voor meisjes) om als een echte prinses op de foto te kunnen gaan.

Buiten de vele attributen is meteen te zien dat er verschillende soorten wanden en achtergronden zijn. En dat klopt, het zijn er wel 11! Voor iedere stijl is er wel een passende achtergrond, of je nu van heel strak of juist van romantisch of vintage-retro houdt. Zo kun je kiezen uit een witte of zwarte achtergrond, een achtergrond in betonlook, oude houten deuren die afbladderen, een crème behang met roze bloemetjes, een retro roze, retro blauwe en retro bruine achtergrond!

In het achterste gedeelte van de studio bevindt zich een grote tafel met vele stoelen, om onder het genot van een kopje koffie of thee het een en ander te bespreken. De voorliefde van Maartje voor oude spullen is ook hier zichtbaar. Een kopje koffie krijg je hier in een oud kopje met schoteltje en oude kastjes uit een laboratorium waar een kast omheen is gebouwd en een oude toonbank dienen voor opslag van de vele spullen die Maartje om zich heen heeft verzameld.

Nieuwsgierig geworden? Kom snel eens binnen wandelen of maak een afspraak voor zo'n toffe shoot!

Maartje Maakt op Social Media

Maartje Maakt ook veel leuke foto's van alle activiteiten achter de schermen.

Je kunt Maartje Maakt een berichtje sturen als je ook op de foto wilt of je volgt de berichten en recente fotoresultaten op Facebook, Instagram of Pinterest.

Zo blijf je op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen, leuke nieuwtjes en eventuele acties. Zie ik je daar?

 

Liefs, Maartje.

Mail Maartje Maakt

Maartje Maakt Facebook Pagina

Maartje Maakt op Instagram

Maartje Maakt Moodboards

Vraag een informatiebrochure aan voor een fotoshoot bij Maartje Maakt in Echt

Ontvang een voucher met € 10,- korting*!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Maartje Maakt en krijg een gave korting!

 

Vul je voor- én achternaam in voor een goede informatieverwerking!

(*bij boeking van pakket Mini, Maxi of Mama & Mini binnen 30 dagen na inschrijving)

MaartjeMaakt-profielfoto-DEF

Over Maartje

Het gezicht achter de camera van Maartje Maakt is Maartje Goldsmits. Fotograaf én trotse mama van Joep en Anne. Haar kundige blik, gevoel voor timing en gave om mensen helemaal op hun gemak te stellen, komen samen in haar foto’s.

Maartje Maakt speciale momenten tot dierbare herinneringen, die het verdienen om steeds opnieuw tot leven te komen, omgeven door een vleugje nostalgie.

Naar Maartje

Ruime, kindvriendelijke fotostudio in Echt.

Studio met 11 verschillende achtergronden, en ruim assortiment vintage attributen.

Gratis parkeerplaatsen voor de studio.

Spreek Maartje

Maartje Maakt

Houtstraat 63A

6102 BE Echt

 

T 06-412 571 92

E maartje@maartjemaakt.nl

Bestel bij Maartje

Met de PIN-code van jouw gallery plaats je via de onderstaande knop heel eenvoudig jouw bestellingen. Heb je vragen? Mail dan even naar maartje@maartjemaakt.nl.