Rik en Rhona

Lieve Rhona & Rik,

Jullie dag, een dag zoals iedere andere dag begon, maar dan met een gouden randje.

Ik kwam bij jullie thuis om foto’s te maken van de voorbereidingen voor jullie huwelijk. Rhona zat er heel relaxt bij en vertelde dat Rik nét naar zijn ouders was om zich daar om te kleden. De laatste hand werd gelegd aan haar en visagie. Inmiddels arriveerden de ouders van Rhona. Haar moeder zou haar in haar jurk helpen en de moeder van Rik zou ook op tijd komen om een handje te helpen. Ondertussen ben ik met haar moeder alvast de jurk gaan fotograferen.

 

Uiteraard volgden daarna de schoenen

 

 

De ringen en oorbellen

 

 

En de parfum

 

 

Nadat haar en visagie waren verzorgd werd het tijd om de jurk aan te trekken. Het vorderde langzaam aan met de jurk, maar ja… hoe moest het koord aan de achterkant ook alweer worden geregen? De moeder van Rhona had al meerdere pogingen gedaan, terwijl haar vader op de bank naar de kwalificaties van Max Verstappen zat te kijken. Lekker ontspannen de dag in, ook dat is belangrijk.

  

 

Gelukkig kwam er snel versterking want de moeder van Rik arriveerde en die wist nog precies hoe die mevrouw van de bruidswinkel dat had gedaan.

   

 

Onder toeziend oog van Rhona’s beste vriendin (die inmiddels ook was binnen gelopen) werd de jurk netjes dicht geregen.

 

Rik was in aantocht. De jurk was op tijd dicht. Iedereen naar buiten want daar komt de bruid..! Na het aanbellen van de bruidegom aan de deur en nadat ze elkaar hadden bewonderd kwam boven water dat de bruidegom zijn bruidsboeket was vergeten… Gelukkig was er een reddende engel, mam geheten, die als de wiedeweerga naar Roosteren ging om de bloemen thuis op de keukentafel op te halen.

Onder begeleiding van een motoragent reed het bruidspaar naar het gemeentehuis. Alwaar het huwelijk zou worden vertrokken. Nog even werd er gewacht op de bloemen en toen kon de ceremonie echt beginnen.

Het werd een leuke ontspannen ceremonie die met een grap en een grol aan elkaar werd gepraat door de babs.

    

Na de huwelijksvoltrekking werd er nog even gejuicht voor het bruidspaar en daarna was het tijd voor champagne en taart.

Tegen de avond was het tijd voor de reportage. Deze begon heel rustig en gemoedelijk.

          

Maar werd wat spannender na de ontdekking van een brandje en na het bellen van de brandweer werd het vuur geblust

    

 

En konden wij weer verder mer de rest van de reportage.

   

      

Nog een foto met de auto.

 

En uiteraard nog even met de papsen en de mamsen op de foto.

 

 

Lieve Rhona & Rik,

Wat was het een super leuke dag! Ik wil jullie alle geluk van de wereld toe wensen!! Maak er samen wat moois van!

Dankjewel voor het vertrouwen.

 

Liefs,

Maartje

 

Laat een reactie achter